Nutriční hodnoty (Lívance z pečených jablek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 095 kJ / 979 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,91 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,44 g |
Tuky | 27,89 g |
– nasycené | 13,67 g |
– nenasycené | 11,11 g |
–– mononenasycené | 8,54 g |
–– polynenasycené | 2,57 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 8,50 g |
Cholesterol | 314 mg |
Sodík | 221 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 148,26 g |
– cukry | 69,53 g |
––– laktóza | 7,49 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 PL 1 PL másla | Máslo kravské | 10 g |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
1 KL 1 KL prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
1 KL 1 KL skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1 PL 1 PL hnědého cukru | Cukr třtinový | 15 g |
1 PL 1 PL medu | Med nepasterovaný | 36 g |
1 KL 1 KL másla | Máslo kravské | 8 g |
1 KL 1 KL rumu | Rum | 5 ml |
hrst hrst ořechů | Vlašské ořechy |