Nutriční hodnoty (Špaldovo-žitný chléb s vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 539 kJ / 3 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 107,13 g |
Tuky | 84,00 g |
– nasycené | 8,00 g |
– nenasycené | 61,25 g |
–– mononenasycené | 6,90 g |
–– polynenasycené | 54,35 g |
––– omega 3 | 8,38 g |
Vláknina | 77,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,43 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 653,25 g |
– cukry | 33,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 hrnku 1,5 hrnku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 375 g |
1 hrnek 1 hrnek žitné mouky | Mouka žitná hladká | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 250 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
2 lžičky 2 lžičky sušeného droždí | Droždí sušené | 10 g |
asi 400 ml 400 ml vody | Voda | 400 ml |
100 g 100 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |