Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špaldovo-žitný chléb s vlašskými ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 539 kJ /
3 953 kcal
Bílkoviny107,13 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny107,13 g
Tuky84,00 g
– nasycené8,00 g
– nenasycené61,25 g
–– mononenasycené6,90 g
–– polynenasycené54,35 g
––– omega 38,38 g
Vláknina77,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,43 g
Sůl16,00 g
Sacharidy653,25 g
– cukry33,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 hrnku 1,5 hrnku hladké mouky Mouka pšeničná hladká 375 g
1 hrnek 1 hrnek žitné mouky Mouka žitná hladká 250 g
1 hrnek 1 hrnek celozrnné špaldové mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 250 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
2 lžičky 2 lžičky sušeného droždí Droždí sušené 10 g
asi 400 ml 400 ml vody Voda 400 ml
100 g 100 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.