Nutriční hodnoty (Vepřové kapsy se smaženicí v houbové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 689 kJ / 1 360 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,03 g |
Tuky | 108,01 g |
– nasycené | 47,43 g |
– nenasycené | 52,75 g |
–– mononenasycené | 44,46 g |
–– polynenasycené | 8,30 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 38,83 g |
Cholesterol | 847 mg |
Sodík | 1,95 g |
Sůl | 4,63 g |
Sacharidy | 35,65 g |
– cukry | 13,39 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 silnější plátky vepřové kotlety, kýty či krkovice | Vepřová krkovice | |
400-500 g 400-500 g čerstvých hub | Hřib čerstvý | 450 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
100 g 100 g uzeného špeku | Špek | 100 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
vývar dle potřeby | Vývar hovězí | |
jíška nebo záklechtka | Jíška máslová |