Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nastavený bramborový salát a řízky trochu jinak)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie90 kJ /
22 kcal
Bílkoviny0,84 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,84 g
Tuky0,06 g
– nasycené0,03 g
– nenasycené0,03 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,00 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,20 g
– cukry0,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vařené brambory /množství dle potřeby/ Brambor zimní
vařené mrkve Mrkev čerstvá
šunka nebo jemně krájený kvalitní trvanlivý salám Šunka vepřová vařená
slanina - není podmínkou Špek
zeleninová směs Mrkev mražená
majonéza, hořčice Hořčice plnotučná
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
uvařené těstoviny /malá kolínka nebo tarhoňa/ Těstoviny pšeničné
sůl, bílý pepř Pepř bílý
pažitka nebo hladkolistá petržel Pažitka čerstvá
nakrájené plátky plátky masa, nejlépe z kotlety nebo krkovice Vepřová kotleta bez kosti
kuřecí maso - dobré jsou stehenní řízky Kuře stehno bez kůže
česnek, olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
klasický trojobal - mouka/používám polohrubou/, vajíčka, strouhanka Strouhanka pšeničná
do vajíček můžeme rozšlehat i pár lžic pár lžic piva Vejce slepičí
sádlo a olej na smažení Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.