Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí Caesar salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 892 kJ /
1 408 kcal
Bílkoviny92,11 g
– z toho živočišné bílkoviny89,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,38 g
Tuky96,78 g
– nasycené16,99 g
– nenasycené75,40 g
–– mononenasycené62,96 g
–– polynenasycené12,44 g
––– omega 31,11 g
Vláknina2,56 g
Cholesterol 414 mg
Sodík 584 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy41,65 g
– cukry0,73 g
––– laktóza0,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 římský salát (hlávka) Salát římský čerstvý
1 1 kuřecí prso Kuře prso 350 g
2 lžíce 2 lžíce balsamika Ocet balsamikový bílý 40 ml
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř (podle chuti) Pepř černý mletý
1 1 francouzská bageta (na krutony) Bageta pšeničná
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
2 lžíce 2 lžíce balsamika Ocet balsamikový bílý 40 ml
5 lžic 5 lžic olivového oleje Olej olivový 55 ml
1 lžíce 1 lžíce parmezánu Parmezán 15 g
parmezán (na posypání) Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.