Nutriční hodnoty (Kuřecí Caesar salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 892 kJ / 1 408 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 89,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,38 g |
Tuky | 96,78 g |
– nasycené | 16,99 g |
– nenasycené | 75,40 g |
–– mononenasycené | 62,96 g |
–– polynenasycené | 12,44 g |
––– omega 3 | 1,11 g |
Vláknina | 2,56 g |
Cholesterol | 414 mg |
Sodík | 584 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 41,65 g |
– cukry | 0,73 g |
––– laktóza | 0,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 římský salát (hlávka) | Salát římský čerstvý | |
1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
2 lžíce 2 lžíce balsamika | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř (podle chuti) | Pepř černý mletý | |
1 1 francouzská bageta (na krutony) | Bageta pšeničná | |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce balsamika | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
5 lžic 5 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
1 lžíce 1 lžíce parmezánu | Parmezán | 15 g |
parmezán (na posypání) | Parmezán |