Nutriční hodnoty (Vinná klobása ve slanině pečená na dýni)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 8 714 kJ / 2 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 187,00 g |
– nasycené | 98,00 g |
– nenasycené | 87,20 g |
–– mononenasycené | 63,15 g |
–– polynenasycené | 24,05 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 4,87 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 39,65 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g dýně hokaido (vydlabané) | Dýně Hokkaidó čerstvá | 500 g |
300 g 300 g vinné klobásy | Klobása vinná | 300 g |
150 g 150 g anglické slaniny (nebo moravské...) | Anglická slanina | 150 g |
koření (kořenící směs podle chuti) | Pepř černý | |
česnek podle chuti | Česnek čerstvý | |
bylinky podle chuti | Petržel nať čerstvá | |
olej (nebo máslo) | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |