Nutriční hodnoty (Bůček dvojí chuti)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 240 kJ / 2 209 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 303,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 300,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,82 g |
Tuky | 100,57 g |
– nasycené | 50,14 g |
– nenasycené | 40,38 g |
–– mononenasycené | 30,15 g |
–– polynenasycené | 10,23 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 7,48 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 813 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 20,60 g |
– cukry | 6,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg bůčku s kůží, bez kostí | Kost hovězí | 1000 g |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
5 kuliček 5 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
sádlo | Sádlo vepřové |