Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí žaludky v zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 394 kJ /
811 kcal
Bílkoviny102,69 g
– z toho živočišné bílkoviny90,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,69 g
Tuky11,48 g
– nasycené3,02 g
– nenasycené6,77 g
–– mononenasycené4,57 g
–– polynenasycené2,20 g
––– omega 30,12 g
Vláknina28,86 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 484 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy65,70 g
– cukry47,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g kuřecích žaludků Žaludky kuřecí 600 g
300 g 300 g cibule Cibule čerstvá 300 g
400 g 400 g papriky na lečo (slovenské) Paprika bílá čerstvá 400 g
1 plechovka 1 plechovka sekaných loupaných rajčat (400 g) Dužina červeného rajčete čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
feferonka nebo chilli paprička dle chuti Chilli paprička čerstvá
15 g 15 g sladké mleté papriky Paprika červená sušená 15 g
cca 1 lžička 1 lžička koření čubrica Čubrica 5 g
kostka kostka drůbežího bujonu Bujón kuřecí BIO
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.