Nutriční hodnoty (Sypaný koláč se skořicovou dýní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 948 kJ / 4 529 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 76,60 g |
Tuky | 10,28 g |
– nasycené | 2,69 g |
– nenasycené | 5,01 g |
–– mononenasycené | 1,29 g |
–– polynenasycené | 3,72 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 32,30 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 39 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 016,31 g |
– cukry | 443,01 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
2 2 kypřící prášky do pečiva | Kypřící prášek | |
1 1 máslo (250 g) | Máslo kravské | 1 g |
1 1 střední dýně hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
2 2 kyselá jablka nebo šťáva z 1/2 citronu | Jablko čerstvé | 300 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 kl 1 kl skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
větší špetka špetka soli | Sůl mořská |