Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sypaný koláč se skořicovou dýní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 948 kJ /
4 529 kcal
Bílkoviny76,61 g
– z toho živočišné bílkoviny0,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny76,60 g
Tuky10,28 g
– nasycené2,69 g
– nenasycené5,01 g
–– mononenasycené1,29 g
–– polynenasycené3,72 g
––– omega 30,08 g
Vláknina32,30 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 39 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 016,31 g
– cukry443,01 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 750 g
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
2 2 kypřící prášky do pečiva Kypřící prášek
1 1 máslo (250 g) Máslo kravské 1 g
1 1 střední dýně hokkaido Dýně Hokkaidó čerstvá
2 2 kyselá jablka nebo šťáva z 1/2 citronu Jablko čerstvé 300 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
1 kl 1 kl skořice Skořice ceylonská 8 g
1 1 vanilkový pudinkový prášek Puding v prášku 40 g
větší špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.