Nutriční hodnoty (Dýňová Hokkaidó polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 218 kJ / 52 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
Tuky | 0,27 g |
– nasycené | 0,08 g |
– nenasycené | 0,13 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,09 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 9,30 g |
– cukry | 6,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
menší dýně Hokkaidó | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
půlka půlka celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
600 ml 600 ml vody | Voda | 600 ml |
sůl, pepř, popřípadě zeleninový bujón | Bujón zeleninový | |
smetana 12% | Smetana kravská sladká 12% | |
zakysana Smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
dyňová semínka | Dýňová semínka | |
pažitka | Pažitka čerstvá |