Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňová Hokkaidó polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie218 kJ /
52 kcal
Bílkoviny1,48 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,48 g
Tuky0,27 g
– nasycené0,08 g
– nenasycené0,13 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,09 g
––– omega 30,00 g
Vláknina5,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 49 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy9,30 g
– cukry6,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
menší dýně Hokkaidó Dýně Hokkaidó čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
půlka půlka celeru Celer bulva čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
600 ml 600 ml vody Voda 600 ml
sůl, pepř, popřípadě zeleninový bujón Bujón zeleninový
smetana 12% Smetana kravská sladká 12%
zakysana Smetana Smetana kravská zakysaná 12%
dyňová semínka Dýňová semínka
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.