Nutriční hodnoty (Salát ze syrové tykve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 375 kJ / 568 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,15 g |
| Tuky | 42,82 g |
| – nasycené | 6,17 g |
| – nenasycené | 36,35 g |
| –– mononenasycené | 31,39 g |
| –– polynenasycené | 4,96 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 15,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 33,39 g |
| – cukry | 13,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g očištěné tykve | Dýně čerstvá | 350 g |
| 2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 sterilizovaná kapie | Paprika červená sterilovaná | |
| 2 lžíce 2 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 30 g |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 30 ml |
| sůl | Sůl mořská |