Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bánh xèo (Vietnamská vaječná placka))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 031 kJ /
246 kcal
Bílkoviny18,73 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,37 g
Tuky15,25 g
– nasycené3,69 g
– nenasycené7,05 g
–– mononenasycené5,63 g
–– polynenasycené1,43 g
––– omega 30,06 g
Vláknina0,75 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 951 mg
Sůl1,92 g
Sacharidy6,60 g
– cukry2,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce piva Pivo světlé 10ᵒ 30 ml
1 lžičku 1 lžičku kurkumy Kurkuma mletá 5 g
1 lžíce 1 lžíce tapioková mouka (může se nahradit hl.moukou) Mouka tapioková
sůl Sůl mořská
4 4 krevety Krevety loupané
1 lžíce 1 lžíce rybí omáčky Rybí omáčka 15 ml
hrst hrst mungo klíčků Klíčky mungo čerstvé
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.