Nutriční hodnoty (Bánh xèo (Vietnamská vaječná placka))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 031 kJ / 246 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,37 g |
Tuky | 15,25 g |
– nasycené | 3,69 g |
– nenasycené | 7,05 g |
–– mononenasycené | 5,63 g |
–– polynenasycené | 1,43 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 951 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 6,60 g |
– cukry | 2,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce piva | Pivo světlé 10ᵒ | 30 ml |
1 lžičku 1 lžičku kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce tapioková mouka (může se nahradit hl.moukou) | Mouka tapioková | |
sůl | Sůl mořská | |
4 4 krevety | Krevety loupané | |
1 lžíce 1 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 15 ml |
hrst hrst mungo klíčků | Klíčky mungo čerstvé | |
olej | Olej řepkový |