Nutriční hodnoty (Žampiónová směs k rýži)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 0,02 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 604 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 5,80 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/4 1/4 kg žampiónů na plátky | Žampion čerstvý | |
10 cm 10 cm póru (na hodně šikmá kolečka) | ||
4 4 malá datlová rajčata nebo cherry rajčátka na 1/4 | Rajče červené čerstvé | |
2 lžičky 2 lžičky sójovky | Sójová omáčka Tamari | 10 ml |
1 1 nevelká lžíce křenového pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | |
pepř čerstvě mletý | Pepř černý | |
2 lžičky 2 lžičky houbového koření | Pepř černý | 10 g |