Nutriční hodnoty (Perníkové řezy s vanilkovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 31 106 kJ / 7 435 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 61,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,56 g |
Tuky | 326,64 g |
– nasycené | 142,42 g |
– nenasycené | 167,19 g |
–– mononenasycené | 130,31 g |
–– polynenasycené | 36,88 g |
––– omega 3 | 9,64 g |
Vláknina | 24,91 g |
Cholesterol | 1,40 g |
Sodík | 733 mg |
Sůl | 1,73 g |
Sacharidy | 992,90 g |
– cukry | 564,60 g |
––– laktóza | 50,15 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g krupicového cukru | Cukr bílý | 350 g |
350 ml 350 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 350 ml |
320 g 320 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 320 g |
145 g 145 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 145 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
40 g 40 g kakaa | Kakao prášek | 40 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3 lžíce 3 lžíce marmelády | Marmeláda jahodová | 60 g |
1 1 prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
80 g 80 g krupicového cukru | Cukr bílý | 80 g |
2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinku | Puding v prášku | 96 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
125 g 125 g změklého másla | Máslo kravské | 125 g |
40 g 40 g moučkového cukru | Cukr bílý | 40 g |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
kakao nebo nastrouhaná čokoláda | Kakao prášek |