Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové řezy se želé)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 058 kJ /
2 404 kcal
Bílkoviny87,54 g
– z toho živočišné bílkoviny67,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky64,64 g
– nasycené28,17 g
– nenasycené24,52 g
–– mononenasycené20,10 g
–– polynenasycené4,42 g
––– omega 30,35 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 578 mg
Sůl1,23 g
Sacharidy365,02 g
– cukry220,22 g
––– laktóza16,22 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
4 PL 4 PL vody Voda 72 ml
250 g 250 g tvarohu (kostka) Tvaroh polotučný 250 g
250 250 ml. šlehačky(33%) + 2 ztužovače šlehačky Ztužovač šlehačky
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 190 ml
cukr podle chuti Cukr bílý
červené želé v prášku (v LIDL - galaretka) Želatina cukrářská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.