Nutriční hodnoty (Králík po Doudlebsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 355 kJ / 2 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,75 g |
Tuky | 284,04 g |
– nasycené | 114,53 g |
– nenasycené | 145,20 g |
–– mononenasycené | 119,79 g |
–– polynenasycené | 25,42 g |
––– omega 3 | 0,68 g |
Vláknina | 10,18 g |
Cholesterol | 316 mg |
Sodík | 5,03 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 34,73 g |
– cukry | 7,74 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 ks 1 ks králíka | Králík | |
100 -150 g 100 -150 g uzené slaniny | Špek | 125 g |
sůl | Sůl mořská | |
3 - 4 stroužky 3 - 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
75 g 75 g domácího sádla | Sádlo vepřové | 75 g |
100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
2 dl 2 dl vody na podlití | Voda | 200 ml |
350 g 350 g uzeného bůčku (dávám víc - nejméně ½ kg) | Vepřový bok uzený | 350 g |
25 g 25 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření |