Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Naše polévka cibulačka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 248 kJ /
298 kcal
Bílkoviny15,79 g
– z toho živočišné bílkoviny13,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,46 g
Tuky15,10 g
– nasycené9,47 g
– nenasycené5,52 g
–– mononenasycené1,40 g
–– polynenasycené4,12 g
––– omega 30,67 g
Vláknina9,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 85 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy22,27 g
– cukry10,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
malý kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 menší petržel Petržel kořenová čerstvá
sádlo nebo olej v množství cca 4 rovné pol. lžíce Sádlo vepřové
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
2 l 2 l vývaru nebo vody s masoxem Vývar hovězí 2000 ml
1 1 polévková lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
sůl, pepř, bylinky Petržel nať čerstvá
strouhaný sýr typu Gouda, Čedar ... Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.