Nutriční hodnoty (Řepné vošouchy (bramboráky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 338 kJ / 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,28 g |
Tuky | 1,12 g |
– nasycené | 0,28 g |
– nenasycené | 0,56 g |
–– mononenasycené | 0,12 g |
–– polynenasycené | 0,44 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 10,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 63,85 g |
– cukry | 3,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 větší syrové brambory (poměr 1:1 s řepou) | Brambor zimní | 150 g |
3 3 červené řepy nevařené | Červená řepa čerstvá | |
3-4 lžíce 3-4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 35 g |
1 1 větší hrst rozemnuté majoránky | Majoránka sušená | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky pepře | Pepř černý | 7.5 g |
2 lžičky 2 lžičky kurkumy | Kurkuma mletá | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
sádlo na smažení | Sádlo vepřové | |
trošku trošku vody, bude-li třeba u moučnatých brambor | Brambor zimní |