Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Václavkový guláš (bez mouky))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie2 610 kJ /
624 kcal
Bílkoviny27,06 g
– z toho živočišné bílkoviny0,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,76 g
Tuky18,01 g
– nasycené8,73 g
– nenasycené8,83 g
–– mononenasycené6,58 g
–– polynenasycené2,25 g
––– omega 30,02 g
Vláknina43,55 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 88 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy69,95 g
– cukry30,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600-700 g 600-700 g václavek Václavka čerstvá 650 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1 1 větší brambora Brambor zimní 50 g
1 lžíce 1 lžíce sádla (vrchovatá) Sádlo vepřové 15 g
1 1 červená paprika (kapie menší) Paprika červená čerstvá 150 g
2 lžíce 2 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 20 g
vývar masový (nebo zeleninový) Vývar masový
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
chilli Chilli paprička sušená
1 špetka 1 špetka majoránky Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.