Nutriční hodnoty (Krůtí játra v křenové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 894 kJ / 1 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 129,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,10 g |
Tuky | 57,60 g |
– nasycené | 31,29 g |
– nenasycené | 18,96 g |
–– mononenasycené | 14,60 g |
–– polynenasycené | 4,36 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 5,42 g |
Cholesterol | 3,06 g |
Sodík | 678 mg |
Sůl | 1,46 g |
Sacharidy | 28,28 g |
– cukry | 13,60 g |
––– laktóza | 7,76 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g krůtích jater | Játra krůtí | 600 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |
1 PL 1 PL mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
200 ml 200 ml smetany (33%) | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
1 PL 1 PL křenu | Křen čerstvý | 15 g |
1 PL 1 PL nasekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 15 g |
1/2 KL 1/2 KL ml. sladké papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
sůl a pepř dle chuti | Pepř černý |