Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí játra v křenové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 894 kJ /
1 170 kcal
Bílkoviny133,04 g
– z toho živočišné bílkoviny129,94 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,10 g
Tuky57,60 g
– nasycené31,29 g
– nenasycené18,96 g
–– mononenasycené14,60 g
–– polynenasycené4,36 g
––– omega 30,39 g
Vláknina5,42 g
Cholesterol 3,06 g
Sodík 678 mg
Sůl1,46 g
Sacharidy28,28 g
– cukry13,60 g
––– laktóza7,76 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g krůtích jater Játra krůtí 600 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 PL 2 PL másla Máslo kravské 20 g
1 PL 1 PL mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
200 ml 200 ml smetany (33%) Smetana kravská sladká 12% 200 ml
1 PL 1 PL křenu Křen čerstvý 15 g
1 PL 1 PL nasekaného kopru Kopr nať čerstvý 15 g
1/2 KL 1/2 KL ml. sladké papriky Paprika červená sušená 0.5 g
sůl a pepř dle chuti Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.