Nutriční hodnoty (Fazolky, mrkev a hrášek v jogurtové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 002 kJ / 240 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,50 g |
Tuky | 2,70 g |
– nasycené | 1,14 g |
– nenasycené | 1,24 g |
–– mononenasycené | 0,60 g |
–– polynenasycené | 0,65 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 11,65 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 31,50 g |
– cukry | 18,50 g |
––– laktóza | 7,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 velké mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku mražených fazolek | Fazolky mražené | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 125 g |
cca 10 cm 10 cm pórku (bílá část) | Pórek čerstvý | |
150 g 150 g bílého jogurtu (měla jsem 10%) | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
vrchovatá lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
zeleninový vývar nebo voda | Vývar zeleninový | |
mléko podle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
cukr nebo ocet podle chuti | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý |