Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolky, mrkev a hrášek v jogurtové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 002 kJ /
240 kcal
Bílkoviny16,50 g
– z toho živočišné bílkoviny8,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,50 g
Tuky2,70 g
– nasycené1,14 g
– nenasycené1,24 g
–– mononenasycené0,60 g
–– polynenasycené0,65 g
––– omega 30,00 g
Vláknina11,65 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 158 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy31,50 g
– cukry18,50 g
––– laktóza7,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 velké mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku mražených fazolek Fazolky mražené
1/2 hrnku 1/2 hrnku mraženého hrášku Hrášek zelený mražený 125 g
cca 10 cm 10 cm pórku (bílá část) Pórek čerstvý
150 g 150 g bílého jogurtu (měla jsem 10%) Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
lžíce lžíce másla Máslo kravské
vrchovatá lžíce lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
zeleninový vývar nebo voda Vývar zeleninový
mléko podle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
cukr nebo ocet podle chuti Cukr bílý
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.