Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlá dvoubarevná buchta s rybízem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 568 kJ /
5 394 kcal
Bílkoviny104,08 g
– z toho živočišné bílkoviny32,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny71,25 g
Tuky199,20 g
– nasycené26,52 g
– nenasycené159,40 g
–– mononenasycené112,57 g
–– polynenasycené46,83 g
––– omega 313,22 g
Vláknina31,75 g
Cholesterol 545 mg
Sodík 519 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy780,35 g
– cukry323,35 g
––– laktóza22,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
2 - 3 lžíce 2 - 3 lžíce kakaa Kakao prášek 62.5 g
1/2 1/2 - 1 lžička skořice dle chuti Skořice ceylonská
130 g 130 g cukru krupice Cukr bílý 130 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového cukru Cukr vanilkový 4 g
250 - 260 ml 250 - 260 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 255 ml
80 g 80 g oleje Olej řepkový 80 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
130 g 130 g cukru krupice Cukr bílý 130 g
1/2 1/2 vanilkového cukru Cukr vanilkový
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
80 g 80 g oleje Olej řepkový 80 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
500 g 500 g čestvého nebo mraženého červeného rybízu
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice Cukr bílý 24 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.