Nutriční hodnoty (Rychlá dvoubarevná buchta s rybízem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 568 kJ / 5 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 71,25 g |
Tuky | 199,20 g |
– nasycené | 26,52 g |
– nenasycené | 159,40 g |
–– mononenasycené | 112,57 g |
–– polynenasycené | 46,83 g |
––– omega 3 | 13,22 g |
Vláknina | 31,75 g |
Cholesterol | 545 mg |
Sodík | 519 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 780,35 g |
– cukry | 323,35 g |
––– laktóza | 22,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
2 - 3 lžíce 2 - 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 62.5 g |
1/2 1/2 - 1 lžička skořice dle chuti | Skořice ceylonská | |
130 g 130 g cukru krupice | Cukr bílý | 130 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 4 g |
250 - 260 ml 250 - 260 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 255 ml |
80 g 80 g oleje | Olej řepkový | 80 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
130 g 130 g cukru krupice | Cukr bílý | 130 g |
1/2 1/2 vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
80 g 80 g oleje | Olej řepkový | 80 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
500 g 500 g čestvého nebo mraženého červeného rybízu | ||
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 24 g |