Nutriční hodnoty (Jablečno-ořechový pohár)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 478 kJ / 1 070 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,48 g |
Tuky | 59,86 g |
– nasycené | 10,34 g |
– nenasycené | 41,70 g |
–– mononenasycené | 7,82 g |
–– polynenasycené | 33,88 g |
––– omega 3 | 5,41 g |
Vláknina | 21,04 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 103,82 g |
– cukry | 51,14 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
70 g 70 g ořechů | Vlašské ořechy | 70 g |
40 g 40 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 40 g |
2 lžičky 2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 16 g |
1-2 lžičky 1-2 lžičky medu | Med nepasterovaný | 27 g |
bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% |