Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečno-ořechový pohár)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 478 kJ /
1 070 kcal
Bílkoviny18,55 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,48 g
Tuky59,86 g
– nasycené10,34 g
– nenasycené41,70 g
–– mononenasycené7,82 g
–– polynenasycené33,88 g
––– omega 35,41 g
Vláknina21,04 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy103,82 g
– cukry51,14 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
70 g 70 g ořechů Vlašské ořechy 70 g
40 g 40 g ovesných vloček Vločky ovesné 40 g
2 lžičky 2 lžičky skořice Skořice ceylonská 16 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky medu Med nepasterovaný 27 g
bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.