Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušičky a kosti)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 594 kJ /
2 771 kcal
Bílkoviny66,98 g
– z toho živočišné bílkoviny10,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,90 g
Tuky85,02 g
– nasycené37,10 g
– nenasycené43,18 g
–– mononenasycené31,65 g
–– polynenasycené11,53 g
––– omega 30,40 g
Vláknina16,28 g
Cholesterol 322 mg
Sodík 512 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy426,34 g
– cukry79,32 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
190-200 g 190-200 g vody Voda 195 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
60 g 60 g cukru Cukr bílý 60 g
70 g 70 g změklého sádla Sádlo vepřové 70 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
15-17 g 15-17 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 16 g
strouhaná citronová kůra Citronová kúra čerstvá
vejce na potření Vejce slepičí
celý mák na posypání Mák modrý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.