Nutriční hodnoty (Dušičky a kosti)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 594 kJ / 2 771 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,90 g |
Tuky | 85,02 g |
– nasycené | 37,10 g |
– nenasycené | 43,18 g |
–– mononenasycené | 31,65 g |
–– polynenasycené | 11,53 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 16,28 g |
Cholesterol | 322 mg |
Sodík | 512 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 426,34 g |
– cukry | 79,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
190-200 g 190-200 g vody | Voda | 195 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
60 g 60 g cukru | Cukr bílý | 60 g |
70 g 70 g změklého sádla | Sádlo vepřové | 70 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
15-17 g 15-17 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 16 g |
strouhaná citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
vejce na potření | Vejce slepičí | |
celý mák na posypání | Mák modrý |