Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerovo-bramborová placka s hermelínem a cibulí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 473 kJ /
830 kcal
Bílkoviny51,19 g
– z toho živočišné bílkoviny32,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,18 g
Tuky34,40 g
– nasycené17,74 g
– nenasycené13,22 g
–– mononenasycené10,14 g
–– polynenasycené3,08 g
––– omega 30,24 g
Vláknina55,00 g
Cholesterol 342 mg
Sodík 2,24 g
Sůl5,37 g
Sacharidy52,61 g
– cukry20,57 g
––– laktóza1,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 cm plátek celeru z větší bulvy Celer bulva čerstvá 1080 g
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
česnek Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 hermelín Hermelín 100 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.