Nutriční hodnoty (Celerovo-bramborová placka s hermelínem a cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 473 kJ / 830 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,18 g |
Tuky | 34,40 g |
– nasycené | 17,74 g |
– nenasycené | 13,22 g |
–– mononenasycené | 10,14 g |
–– polynenasycené | 3,08 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 55,00 g |
Cholesterol | 342 mg |
Sodík | 2,24 g |
Sůl | 5,37 g |
Sacharidy | 52,61 g |
– cukry | 20,57 g |
––– laktóza | 1,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 cm plátek celeru z větší bulvy | Celer bulva čerstvá | 1080 g |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
česnek | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 hermelín | Hermelín | 100 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |