Nutriční hodnoty (Ořechová buchta z remosky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 13 378 kJ / 3 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,19 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,20 g |
Tuky | 186,17 g |
– nasycené | 69,14 g |
– nenasycené | 98,95 g |
–– mononenasycené | 40,71 g |
–– polynenasycené | 58,24 g |
––– omega 3 | 9,40 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 804 mg |
Sodík | 300 mg |
Sůl | 0,99 g |
Sacharidy | 308,82 g |
– cukry | 180,52 g |
––– laktóza | 5,29 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
110 g 110 g krupicového cukru | Cukr bílý | 110 g |
110 g 110 g másla nebo jiného tuku | Máslo kravské | 110 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
60 g 60 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 60 g |
90 ml 90 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 90 ml |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
lehce oslazená šlehačka | Šlehačka 35% | |
60 g 60 g jader vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 60 g |
60 g 60 g krupicového cukru | Cukr bílý | 60 g |
60 g 60 g horké vody | Voda | 60 ml |
možno ještě 2 lžíce lžíce medu | Med nepasterovaný | |
meduňka na dozdobení | Máta peprná list čerstvá |