Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechová buchta z remosky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie13 378 kJ /
3 197 kcal
Bílkoviny55,39 g
– z toho živočišné bílkoviny21,19 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,20 g
Tuky186,17 g
– nasycené69,14 g
– nenasycené98,95 g
–– mononenasycené40,71 g
–– polynenasycené58,24 g
––– omega 39,40 g
Vláknina11,70 g
Cholesterol 804 mg
Sodík 300 mg
Sůl0,99 g
Sacharidy308,82 g
– cukry180,52 g
––– laktóza5,29 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
110 g 110 g krupicového cukru Cukr bílý 110 g
110 g 110 g másla nebo jiného tuku Máslo kravské 110 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
špetka špetka soli Sůl mořská
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
60 g 60 g mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 60 g
90 ml 90 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 90 ml
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
lehce oslazená šlehačka Šlehačka 35%
60 g 60 g jader vlašských ořechů Vlašské ořechy 60 g
60 g 60 g krupicového cukru Cukr bílý 60 g
60 g 60 g horké vody Voda 60 ml
možno ještě 2 lžíce lžíce medu Med nepasterovaný
meduňka na dozdobení Máta peprná list čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.