Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Václavky s pohankou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 056 kJ /
1 447 kcal
Bílkoviny42,08 g
– z toho živočišné bílkoviny2,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,98 g
Tuky55,77 g
– nasycené26,36 g
– nenasycené28,76 g
–– mononenasycené23,23 g
–– polynenasycené5,53 g
––– omega 30,18 g
Vláknina48,20 g
Cholesterol 42 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,40 g
Sacharidy171,36 g
– cukry8,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g václavek Václavka čerstvá 500 g
200 g 200 g pohanky (suché) Pohanka loupaná 200 g
60 g 60 g uzeného špeku (nebo olej či sádlo) Špek 60 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
cca 4 stroužky 4 stroužky česneku, dle chuti
drcený kmín dle chuti Kmín mletý
pepř mletý dle chuti Pepř černý mletý
majoránka dle chuti Majoránka sušená
sůl dle chuti Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.