Nutriční hodnoty (Pangasius s majolkou(tatarkou))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 688 kJ / 881 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 58,18 g |
– nasycené | 27,01 g |
– nenasycené | 23,45 g |
–– mononenasycené | 19,90 g |
–– polynenasycené | 3,55 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 915 mg |
Sodík | 2,32 g |
Sůl | 5,68 g |
Sacharidy | 17,00 g |
– cukry | 14,90 g |
––– laktóza | 14,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
pangas nebo aljašská treska | Pangas filet | |
brambory | Brambor zimní | |
50 ml 50 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
20 dkg 20 dkg tvrdého sýra nebo plátkového sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
majolka nebo tatarka | Majonéza | |
koření na ryby | Grilovací koření | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská |