Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pangasius s majolkou(tatarkou))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 688 kJ /
881 kcal
Bílkoviny72,44 g
– z toho živočišné bílkoviny72,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky58,18 g
– nasycené27,01 g
– nenasycené23,45 g
–– mononenasycené19,90 g
–– polynenasycené3,55 g
––– omega 30,23 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 915 mg
Sodík 2,32 g
Sůl5,68 g
Sacharidy17,00 g
– cukry14,90 g
––– laktóza14,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
pangas nebo aljašská treska Pangas filet
brambory Brambor zimní
50 ml 50 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
20 dkg 20 dkg tvrdého sýra nebo plátkového sýra Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
majolka nebo tatarka Majonéza
koření na ryby Grilovací koření
kmín Kmín
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.