Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s uzeným masem a třemi druhy bylin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 148 kJ / 3 143 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 196,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 142,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,66 g |
Tuky | 61,62 g |
– nasycené | 14,29 g |
– nenasycené | 28,16 g |
–– mononenasycené | 23,15 g |
–– polynenasycené | 5,01 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 68,74 g |
Cholesterol | 1,62 g |
Sodík | 4,97 g |
Sůl | 11,05 g |
Sacharidy | 420,80 g |
– cukry | 25,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,5 kg 2,5 kg brambor | Brambor zimní | 2500 g |
500 g 500 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 500 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
kelímek kelímek 12% smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
1 svazek 1 svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
čerstvá pažitka | Pažitka čerstvá | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
koriandr | Koriandr semena | |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sádlo na vymazání plechu | Sádlo vepřové |