Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kohout na víně, jak ho dělám já)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 153 kJ /
2 188 kcal
Bílkoviny31,00 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,75 g
Tuky130,06 g
– nasycené62,81 g
– nenasycené65,60 g
–– mononenasycené54,81 g
–– polynenasycené10,79 g
––– omega 30,15 g
Vláknina59,70 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 3,48 g
Sůl8,28 g
Sacharidy75,30 g
– cukry27,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 mladý kohoutek (nejlépe z domácího chovu)
150 g 150 g prorostlé slaniny Špek 150 g
2 2 větší šalotky Šalotka čerstvá
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 řapíky 2 řapíky celeru nebo 1/4 malého bulvového Celer bulva čerstvá 1000 g
750 ml 750 ml burgundského vína Víno bílé suché 750 ml
2 lžíce 2 lžíce červeného vinného octa Ocet vinný červený 30 ml
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 30 g
1 svazek 1 svazek bouqet garni (bobkový list, šalvěj, tymián, petržel a rozmarýn) Petržel kořenová čerstvá 80 g
sůl Sůl mořská
celý pepř a celé nové koření Nové koření
máslo Máslo kravské
200 g 200 g žampionů Žampion čerstvý 200 g
1 sklenička 1 sklenička naložených perlových cibulek Cibulka jarní čerstvá
kohoutí jatýrka Játra vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.