Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečno-ořechové řezy bez mouky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 284 kJ /
3 175 kcal
Bílkoviny65,96 g
– z toho živočišné bílkoviny28,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,54 g
Tuky208,72 g
– nasycené43,58 g
– nenasycené135,15 g
–– mononenasycené32,35 g
–– polynenasycené102,80 g
––– omega 316,86 g
Vláknina25,30 g
Cholesterol 906 mg
Sodík 477 mg
Sůl1,67 g
Sacharidy203,85 g
– cukry154,35 g
––– laktóza3,17 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
220 g 220 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 220 g
2 2 větší jablka Jablko čerstvé 300 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
3 lžíce 3 lžíce hnědého cukru Cukr třtinový 45 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
2 lžíce 2 lžíce rozinek Rozinky 30 g
3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 75 ml
3 lžíce 3 lžíce rumu Rum 51 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 sáček 1 sáček kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 50 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
2 lžíce 2 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.