Nutriční hodnoty (Jablečno-ořechové řezy bez mouky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 284 kJ / 3 175 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,54 g |
Tuky | 208,72 g |
– nasycené | 43,58 g |
– nenasycené | 135,15 g |
–– mononenasycené | 32,35 g |
–– polynenasycené | 102,80 g |
––– omega 3 | 16,86 g |
Vláknina | 25,30 g |
Cholesterol | 906 mg |
Sodík | 477 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 203,85 g |
– cukry | 154,35 g |
––– laktóza | 3,17 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
220 g 220 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 220 g |
2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
3 lžíce 3 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 45 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
2 lžíce 2 lžíce rozinek | Rozinky | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 75 ml |
3 lžíce 3 lžíce rumu | Rum | 51 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 sáček 1 sáček kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
2 lžíce 2 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |