Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svíčková omáčka z trouby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie14 717 kJ /
3 517 kcal
Bílkoviny202,81 g
– z toho živočišné bílkoviny184,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,11 g
Tuky262,97 g
– nasycené146,56 g
– nenasycené112,09 g
–– mononenasycené97,94 g
–– polynenasycené14,15 g
––– omega 30,68 g
Vláknina56,45 g
Cholesterol 864 mg
Sodík 15,86 g
Sůl39,22 g
Sacharidy59,01 g
– cukry36,13 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 větších mrkví Mrkev čerstvá 400 g
1,5 kusu 1,5 kusu celeru (většího) Celer bulva čerstvá 810 g
2 2 cibule (větší) Cibule čerstvá 140 g
1 1 petržel (velká) Petržel kořenová čerstvá
4 listu 4 listu 4 bobkové listu
4 kuliček 4 kuliček jalovce Jalovec sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce soli Sůl mořská 30 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
800 g 800 g hovězího masa Hovězí kýta 800 g
150 g 150 g špeku Špek 150 g
1 1 smetana na vaření (nebo mléko) Smetana kravská sladká 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.