Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z vepřových kostí s vaječným kapáním)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie1 751 kJ /
418 kcal
Bílkoviny23,31 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,95 g
Tuky15,82 g
– nasycené3,78 g
– nenasycené7,39 g
–– mononenasycené5,67 g
–– polynenasycené1,72 g
––– omega 30,06 g
Vláknina4,39 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 680 mg
Sůl1,62 g
Sacharidy43,54 g
– cukry4,99 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 vanička 1 vanička vepřových kostí z kotlet (cca 800 g) Kost vepřová
2 2 větší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
kus kus celeru Celer bulva čerstvá
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
kus kus pórku Pórek čerstvý
několik několik kapustiček Kapusta růžičková čerstvá
1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru Celer řapíkatý
mražený květák Květák mražený
mražená baby mrkvička Baby karotka
mražená brokolice (nebo čerstvá) Brokolice mražená
sůl Sůl mořská
10 kuliček 10 kuliček pepře Pepř černý
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
petrželka (nebo pažitka) Petržel nať čerstvá
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
4-5 lžic 4-5 lžic polohrubé mouky (podle potřeby) Mouka pšeničná polohrubá 49.5 g
1 lžíce 1 lžíce vody (podle potřeby) Voda 18 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.