Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené zelí jako hlavní chod)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 257 kJ /
1 017 kcal
Bílkoviny14,66 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,16 g
Tuky85,39 g
– nasycené41,39 g
– nenasycené42,77 g
–– mononenasycené36,13 g
–– polynenasycené6,64 g
––– omega 30,10 g
Vláknina21,15 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,71 g
Sůl4,00 g
Sacharidy39,15 g
– cukry20,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g bílého zelí na nudličky Zelí bílé čerstvé 500 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
sádlo nebo olej Sádlo vepřové
100 g 100 g anglické slaniny nebo paprikové klobásy Anglická slanina 100 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
drcený kmín dle chuti Kmín mletý
60 g 60 g rajského protlaku Protlak rajčatový 60 g
cca 1 lžíce 1 lžíce cukru krupice, dle kyselosti protlaku Protlak rajčatový 15 g
sůl a pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.