Nutriční hodnoty (Brambory s mátou, pažitkou a citronem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 221 kJ / 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,05 g |
Tuky | 31,50 g |
– nasycené | 4,32 g |
– nenasycené | 27,18 g |
–– mononenasycené | 23,46 g |
–– polynenasycené | 3,72 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,67 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8-10 8-10 malých brambůrků (použila jsem odrůdu Jazzy) | ||
sůl | Sůl mořská | |
3 PL 3 PL olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
2 PL 2 PL nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g |
1 1 PL nasekaných lístků máty | Máta peprná list čerstvá | |
šťáva z poloviny citronu + nastrouhaná kůra | Šťáva z citrónu |