Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švestkáčová povidlovka s bramborovými noky podle Josefa Náhlovského)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 435 kJ /
1 060 kcal
Bílkoviny28,68 g
– z toho živočišné bílkoviny17,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,50 g
Tuky13,06 g
– nasycené4,82 g
– nenasycené6,10 g
–– mononenasycené4,05 g
–– polynenasycené2,05 g
––– omega 30,10 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 234 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy193,95 g
– cukry117,25 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
mouka Mouka pšeničná hladká
200-300 g 200-300 g švestkových povidel Povidla 250 g
1/4 l 1/4 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
cukr + med Cukr bílý
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
strouhaná čokoláda Čokoláda mléčná 30%
oříšky Lískový ořech
šlehačka Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.