Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hořčicové fazolky - teplý salát, příloha...)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 791 kJ /
428 kcal
Bílkoviny4,22 g
– z toho živočišné bílkoviny3,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky40,67 g
– nasycené27,06 g
– nenasycené12,07 g
–– mononenasycené10,83 g
–– polynenasycené1,24 g
––– omega 30,41 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 135 mg
Sodík 46 mg
Sůl0,14 g
Sacharidy10,35 g
– cukry8,25 g
––– laktóza4,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g zelených fazolek, mražených nebo čerstvých
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
máslo nebo olej Máslo kravské
3 kuličky 3 kuličky nového koření nebo mleté Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
plná čajová lžička lžička plnotučné hořčice, cca 15 gramů
120-150 ml 120-150 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 135 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.