Nutriční hodnoty (Hořčicové fazolky - teplý salát, příloha...)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 791 kJ / 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 40,67 g |
– nasycené | 27,06 g |
– nenasycené | 12,07 g |
–– mononenasycené | 10,83 g |
–– polynenasycené | 1,24 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,14 g |
Sacharidy | 10,35 g |
– cukry | 8,25 g |
––– laktóza | 4,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g zelených fazolek, mražených nebo čerstvých | ||
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
máslo nebo olej | Máslo kravské | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření nebo mleté | Nové koření | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
plná čajová lžička lžička plnotučné hořčice, cca 15 gramů | ||
120-150 ml 120-150 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 135 ml |
sůl | Sůl mořská |