Nutriční hodnoty (Dýňový chlebíček s perníkovým kořením)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 13
Energie | 9 373 kJ / 2 240 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,01 g |
Tuky | 81,87 g |
– nasycené | 49,65 g |
– nenasycené | 20,51 g |
–– mononenasycené | 14,09 g |
–– polynenasycené | 6,42 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 37,68 g |
Cholesterol | 781 mg |
Sodík | 339 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 301,18 g |
– cukry | 116,63 g |
––– laktóza | 3,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
250 g 250 g dýňového pyré (rozmixovaná pečená dýně) | Pyré z dýně Hokkaidó | 250 g |
100 g 100 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 100 g |
50 g 50 g kokosového oleje | Olej kokosový | 50 ml |
70 ml 70 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 70 ml |
170 g 170 g celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 170 g |
50 g 50 g hladké pšeničné mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
30 g 30 g jemných ovesných vloček | Vločky ovesné | 30 g |
perníkové koření (směs mletého zázvoru, skořice, hřebíčku, nového koření, muškátového oříšku, anýzu, badyánu a černého pepře) | Perníkové koření | |
lžička lžička kurkumy | Kurkuma mletá | |
lžička lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
dýňová semínka | Dýňová semínka | |
špetka špetka soli | Sůl mořská |