Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Babiččin "chudý" bramborový salát s naloženou kapií a jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 581 kJ /
856 kcal
Bílkoviny20,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,60 g
Tuky1,52 g
– nasycené0,17 g
– nenasycené0,23 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,21 g
––– omega 30,14 g
Vláknina25,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 65 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy177,00 g
– cukry24,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
3-4 lžičky 3-4 lžičky naložené kapie (proužky) Paprika červená sterilovaná
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
šťáva z citronu Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1-2 1-2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
pár kapek kapek olivového oleje Olej olivový
čerstvá petrželka Petržel nať čerstvá
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
40-50 ml 40-50 ml octa (dle chuti) Ocet lihový 45 ml
1-2 lžičky 1-2 lžičky cukru (nemusí být) Cukr bílý 7.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.