Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo-houbová paštika)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 801 kJ /
909 kcal
Bílkoviny37,36 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky16,81 g
– nasycené3,99 g
– nenasycené7,67 g
–– mononenasycené5,73 g
–– polynenasycené1,93 g
––– omega 30,09 g
Vláknina19,83 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 233 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy145,55 g
– cukry8,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 větších vařených a nastrouhaných brambor Brambor zimní 300 g
směs hub nakrájených na větší kostičky kostičky a povařených v troše vody Voda
250 250 g na kostičky nakrájeného uzeného bůčku Vepřový bok uzený
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
6 - 8 lžic 6 - 8 lžic dětské krupičky (podle potřeby) Krupice pšeničná jemná 105 g
vepřové sádlo Sádlo vepřové
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
6 stroužků 6 stroužků českého česneku Česnek čerstvý 42 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
trochu trochu mléka Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.