Nutriční hodnoty (Bramborovo-houbová paštika)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 801 kJ / 909 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 16,81 g |
– nasycené | 3,99 g |
– nenasycené | 7,67 g |
–– mononenasycené | 5,73 g |
–– polynenasycené | 1,93 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 19,83 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 233 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 145,55 g |
– cukry | 8,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 větších vařených a nastrouhaných brambor | Brambor zimní | 300 g |
směs hub nakrájených na větší kostičky kostičky a povařených v troše vody | Voda | |
250 250 g na kostičky nakrájeného uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
6 - 8 lžic 6 - 8 lžic dětské krupičky (podle potřeby) | Krupice pšeničná jemná | 105 g |
vepřové sádlo | Sádlo vepřové | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
6 stroužků 6 stroužků českého česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% |