Nutriční hodnoty (Kroupové zelí s kuřetem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 486 kJ / 2 028 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,03 g |
Tuky | 11,24 g |
– nasycené | 2,64 g |
– nenasycené | 8,19 g |
–– mononenasycené | 1,63 g |
–– polynenasycené | 6,56 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 54,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,02 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 406,55 g |
– cukry | 34,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
80-100 g 80-100 g uzené slaniny, dle tučnosti | ||
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
500 g 500 g kysaného zelí (okapané) | Zelí bílé kvašené | 500 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
cukr krupice dle chuti | Cukr bílý | |
500 g 500 g předem uvařených krup | Kroupy ječné | 500 g |
1 1 kuře nebo kuřecí díly | Kuře | |
sůl nebo koření na kuře | Sůl mořská | |
olej nebo máslo | Olej řepkový | |