Nutriční hodnoty (Těstoviny se skořicí a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 9 468 kJ / 2 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,65 g |
Tuky | 88,00 g |
– nasycené | 54,98 g |
– nenasycené | 29,93 g |
–– mononenasycené | 26,73 g |
–– polynenasycené | 3,20 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 21,15 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 312,80 g |
– cukry | 55,55 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 350 g |
2-3 2-3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce cukru (podle potřeby) | Cukr bílý | 12.5 g |
sůl | Sůl mořská |