Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sladkokyselé kuřecí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie15 164 kJ /
3 624 kcal
Bílkoviny150,14 g
– z toho živočišné bílkoviny125,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,96 g
Tuky31,66 g
– nasycené5,07 g
– nenasycené22,34 g
–– mononenasycené14,65 g
–– polynenasycené7,69 g
––– omega 32,37 g
Vláknina8,54 g
Cholesterol 534 mg
Sodík 9,43 g
Sůl23,73 g
Sacharidy681,02 g
– cukry508,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 500 g 500 g kuřecích prsou Kuře prso 500 g
1 KL 1 KL soli Sůl mořská 8 g
1 KL 1 KL česneku granulovaného Česnek čerstvý 5 g
špetka špetka pepře Pepř černý
60 ml 60 ml studené vody Voda 60 ml
1 KL 1 KL soli Sůl mořská 8 g
1 KL 1 KL česneku Česnek čerstvý 5 g
pepř špetka špetka Pepř černý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
250 ml 250 ml vody studené Voda 250 ml
1 KL 1 KL kypřícího prášku Kypřící prášek 5 g
31 g 31 g škrobu (jedno jestli kukuřičný nebo bramborový) Bramborový škrob 31 g
3 KL 3 KL oleje Olej řepkový 15 ml
157 g 157 g hl. mouky Mouka pšeničná hladká 157 g
300 ml 300 ml pomerančového džusu Džus pomerančový 300 ml
šťáva z jednoho citronu Citrón čerstvý
2 plátky 2 plátky zázvoru čerstvého Zázvor sušený
50 ml 50 ml vinného octa (já dávala mangový ocet dovezený z Portugalska) Ocet vinný bílý 50 ml
cca 250-300 ml cca 250-300 ml kečupu Kečup sladký 275 ml
asi 200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
400 g 400 g cukru Cukr bílý 400 g
škrob s troškou vody Bramborový škrob

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.