Nutriční hodnoty (Sladkokyselé kuřecí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 15 164 kJ / 3 624 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 125,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,96 g |
Tuky | 31,66 g |
– nasycené | 5,07 g |
– nenasycené | 22,34 g |
–– mononenasycené | 14,65 g |
–– polynenasycené | 7,69 g |
––– omega 3 | 2,37 g |
Vláknina | 8,54 g |
Cholesterol | 534 mg |
Sodík | 9,43 g |
Sůl | 23,73 g |
Sacharidy | 681,02 g |
– cukry | 508,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 500 g 500 g kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
1 KL 1 KL soli | Sůl mořská | 8 g |
1 KL 1 KL česneku granulovaného | Česnek čerstvý | 5 g |
špetka špetka pepře | Pepř černý | |
60 ml 60 ml studené vody | Voda | 60 ml |
1 KL 1 KL soli | Sůl mořská | 8 g |
1 KL 1 KL česneku | Česnek čerstvý | 5 g |
pepř špetka špetka | Pepř černý | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
250 ml 250 ml vody studené | Voda | 250 ml |
1 KL 1 KL kypřícího prášku | Kypřící prášek | 5 g |
31 g 31 g škrobu (jedno jestli kukuřičný nebo bramborový) | Bramborový škrob | 31 g |
3 KL 3 KL oleje | Olej řepkový | 15 ml |
157 g 157 g hl. mouky | Mouka pšeničná hladká | 157 g |
300 ml 300 ml pomerančového džusu | Džus pomerančový | 300 ml |
šťáva z jednoho citronu | Citrón čerstvý | |
2 plátky 2 plátky zázvoru čerstvého | Zázvor sušený | |
50 ml 50 ml vinného octa (já dávala mangový ocet dovezený z Portugalska) | Ocet vinný bílý | 50 ml |
cca 250-300 ml cca 250-300 ml kečupu | Kečup sladký | 275 ml |
asi 200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
400 g 400 g cukru | Cukr bílý | 400 g |
škrob s troškou vody | Bramborový škrob | |