Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Teplý kroupový salát s fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 402 kJ /
1 291 kcal
Bílkoviny55,35 g
– z toho živočišné bílkoviny30,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,35 g
Tuky20,58 g
– nasycené5,69 g
– nenasycené14,45 g
–– mononenasycené6,58 g
–– polynenasycené7,87 g
––– omega 30,26 g
Vláknina31,16 g
Cholesterol 56 mg
Sodík 1,56 g
Sůl3,82 g
Sacharidy207,50 g
– cukry14,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej nebo sádlo Olej řepkový
75 g 75 g uzené delikatesní slaniny, případně sušená šunka Pršut 75 g
130 g 130 g zelených fazolek (čerstvé nebo mražené) Fazolky čerstvé 130 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
20 g 20 g sušených rajčat naložených v oleji Rajčata červená sušená v oleji 20 g
pár lístků lístků tymiánu, dle chuti
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
250 g 250 g předem uvařených krup Kroupy ječné 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.