Nutriční hodnoty (Teplý kroupový salát s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 402 kJ / 1 291 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,35 g |
Tuky | 20,58 g |
– nasycené | 5,69 g |
– nenasycené | 14,45 g |
–– mononenasycené | 6,58 g |
–– polynenasycené | 7,87 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 31,16 g |
Cholesterol | 56 mg |
Sodík | 1,56 g |
Sůl | 3,82 g |
Sacharidy | 207,50 g |
– cukry | 14,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej nebo sádlo | Olej řepkový | |
75 g 75 g uzené delikatesní slaniny, případně sušená šunka | Pršut | 75 g |
130 g 130 g zelených fazolek (čerstvé nebo mražené) | Fazolky čerstvé | 130 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
20 g 20 g sušených rajčat naložených v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | 20 g |
pár lístků lístků tymiánu, dle chuti | ||
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
250 g 250 g předem uvařených krup | Kroupy ječné | 250 g |