Nutriční hodnoty (Rukolový salát a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 042 kJ / 488 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,33 g |
Tuky | 28,68 g |
– nasycené | 6,33 g |
– nenasycené | 11,57 g |
–– mononenasycené | 8,53 g |
–– polynenasycené | 3,03 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 13,33 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 372 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 15,43 g |
– cukry | 0,27 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g polníčku | Polníček čerstvý | 200 g |
200 g 200 g rukoly | Rukola čerstvá | 200 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
cherry rajčata | Rajčata cherry | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |