Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rukolový salát a vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 042 kJ /
488 kcal
Bílkoviny35,37 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,33 g
Tuky28,68 g
– nasycené6,33 g
– nenasycené11,57 g
–– mononenasycené8,53 g
–– polynenasycené3,03 g
––– omega 30,08 g
Vláknina13,33 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 372 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy15,43 g
– cukry0,27 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g polníčku Polníček čerstvý 200 g
200 g 200 g rukoly Rukola čerstvá 200 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
cherry rajčata Rajčata cherry
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.