Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné pesto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie650 kJ /
155 kcal
Bílkoviny1,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky1,04 g
– nasycené0,34 g
– nenasycené0,46 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,42 g
––– omega 30,08 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy31,40 g
– cukry28,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 1 velká hrst bazalky Bazalka čerstvá
½ h rnku rnku ořechů Vlašské ořechy
2 lžičky 2 lžičky citronové šťávy Šťáva z citrónu 10 ml
¼ h rnku rnku olivového oleje Olej olivový
sůl Sůl mořská
plátky plátky jablek Jablko čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.