Nutriční hodnoty (Jablečné pesto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 650 kJ / 155 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 1,04 g |
– nasycené | 0,34 g |
– nenasycené | 0,46 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,42 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 31,40 g |
– cukry | 28,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 1 velká hrst bazalky | Bazalka čerstvá | |
½ h rnku rnku ořechů | Vlašské ořechy | |
2 lžičky 2 lžičky citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 10 ml |
¼ h rnku rnku olivového oleje | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
plátky plátky jablek | Jablko čerstvé |