Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brokolicové karbanátky s domácími hranolky a s jogurtovým dipem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 513 kJ /
601 kcal
Bílkoviny56,59 g
– z toho živočišné bílkoviny33,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,84 g
Tuky24,06 g
– nasycené13,78 g
– nenasycené9,45 g
–– mononenasycené7,60 g
–– polynenasycené1,85 g
––– omega 30,08 g
Vláknina22,46 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 1,55 g
Sůl3,75 g
Sacharidy28,95 g
– cukry18,53 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší brokolice vařená a na jemno nasekaná Brokolice čerstvá 500 g
15 dkg 15 dkg strouhaného sýru Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
1 1 větší nebo 2 menší syrové mrkve jemně strouhané
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
mladá jarní cibulka (nebo zelené bylinky) Cibulka jarní čerstvá
2 2 vrchovaté PL pohankové mouky Mouka pohanková
1 ČL 1 ČL lněného semínka (popř. i jiné) Lněná semínka
strouhanka (dle hustoty) Strouhanka pšeničná
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.