Nutriční hodnoty (Brokolicové karbanátky s domácími hranolky a s jogurtovým dipem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 513 kJ / 601 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,84 g |
Tuky | 24,06 g |
– nasycené | 13,78 g |
– nenasycené | 9,45 g |
–– mononenasycené | 7,60 g |
–– polynenasycené | 1,85 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 22,46 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 1,55 g |
Sůl | 3,75 g |
Sacharidy | 28,95 g |
– cukry | 18,53 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší brokolice vařená a na jemno nasekaná | Brokolice čerstvá | 500 g |
15 dkg 15 dkg strouhaného sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
1 1 větší nebo 2 menší syrové mrkve jemně strouhané | ||
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
mladá jarní cibulka (nebo zelené bylinky) | Cibulka jarní čerstvá | |
2 2 vrchovaté PL pohankové mouky | Mouka pohanková | |
1 ČL 1 ČL lněného semínka (popř. i jiné) | Lněná semínka | |
strouhanka (dle hustoty) | Strouhanka pšeničná | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |