Nutriční hodnoty (Jednoduchy rybi salat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 297 kJ / 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,81 g |
Tuky | 27,96 g |
– nasycené | 7,32 g |
– nenasycené | 20,20 g |
–– mononenasycené | 17,52 g |
–– polynenasycené | 2,68 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 1,44 g |
Cholesterol | 23 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 11,32 g |
– cukry | 8,38 g |
––– laktóza | 2,38 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 4-5 rybích filetů | Treska filet | |
hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
hlávka hlávka salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
1-2 1-2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
1-2 1-2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 90 g |
1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 Mozarella | Mozzarella kravská | |
2-3 PL 2-3 PL zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 62.5 ml |
2-3 cl 2-3 cl citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 25 ml |
2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |