Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z řapíkatého celeru s ovocem a olivami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 267 kJ /
303 kcal
Bílkoviny1,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,25 g
Tuky11,49 g
– nasycené1,77 g
– nenasycené9,48 g
–– mononenasycené7,85 g
–– polynenasycené1,63 g
––– omega 30,09 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy44,68 g
– cukry42,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 řapíkatý celer Celer řapíkatý
1 1 grapefruit Grapefruit čerstvý
černé olivy (množství dle chuti) Olivy čerstvé zralé
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 lžička 1 lžička medu Med nepasterovaný 18 g
šťáva z ½ citronu Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.