Nutriční hodnoty (Karamelizovaná jablka s kokosovými tousty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 972 kJ / 471 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 18,51 g |
– nasycené | 8,40 g |
– nenasycené | 7,22 g |
–– mononenasycené | 5,65 g |
–– polynenasycené | 1,57 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 5,30 g |
Cholesterol | 291 mg |
Sodík | 380 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 58,40 g |
– cukry | 37,70 g |
––– laktóza | 3,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
1 lžíce 1 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 15 g |
máslo | Máslo kravské | |
plátky mandlí | Mandle loupané | |
citronová šťáva (podle chuti) | Šťáva z citrónu | |
2 plátky 2 plátky bílého toustového chleba | Toast pšeničný bílý | 40 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
cca 3-4 lžíce cca 3-4 lžíce smetany nebo mléka | Smetana kravská sladká 12% | 87.5 ml |
1 lžička 1 lžička vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 5 g |
strouhaný kokos na obalení | Kokos strouhaný | |
máslo+kapka oleje na opečení | Olej řepkový |